aaaaaaaaah

Ursakta att jag inte skrivit pa ett tag! Ja, jag lever! Har varit intensiva tva veckor. ROLIGA tva veckor :)
Snobollskrig, brollop, 2 nya spanjorer i huset, jamma musik, spannande moten med manniskor etc.
Lovar att uppdatera o ge farska bilder nar jag har mitt eget internet tillbaka (drojer kanske en vecka till).
Sa hall ut (speciellt du, froken Edwinsson :P)
 
Nu ska jag ivag och traffa en tjej fran Rumanien och i eftermiddag blir det trakigt nog en begravning for min del. Nicola, en 23arig tjej jag jobbade med i caf'eet gick ovantat bort for ca 3 veckor sedan. Jattetrakigt!
 
Hoppas ni alla mar bra!
 
ta ta!
 

onsdagkväll

Hej kära vänner & familj! 
Nu sitter jag på mitt varma, stökiga och illaluktande rum. Har inte vädrat det på två dagar för det är sååå kallt ute nu! typ -7 (känns som minus 30 när man varken har bra kläder eller isolering).
I veckan har jag tagit hand om/lekt med och burit på bebisar, besökt lite familjer, städat allt annat än mitt rum, jobbat i caféet, lyssnat på en föreläsning med en professor från Cambridge om man kan va kristen och tro på evolutionen, varit ute på skolor o haft "bible-lunch-club" etc. Försökte även mig på ett kanelbullebak i måndags. Bullarna blev degiga i mitten och det röda strösslet jag hade på (eftersom jag inte hitta nått pärlsocker) färgade bullarna blåa så de såg mögliga ut. Min hyresvärd och spanjorerna i huset verkade dock gilla dem. 
 
Veckans fail:
I torsdags blev jag utmanad att va med o sjunga på en open-mic-night i stan. PANIC! Eftersom vi inte hade haft en seriös genomgång av sången innan o eftersom jag aldrig gjort nått sånt där, så blev det som det blev. Vi sjöng fel text, jag börja skratta, missa när vi skulle sjunga och så försöker jag rädda situationen med att köra en "come on everybody, let's sing together". Några i publiken (som säkert tyckte synd om oss) sjöng med. HAHA! glad att jag inte kände så många där och glad att jag vågade!!
 
 
I helgen åkte jag ner en kortis till London för att träffa två kära bibelskolekompisar Anna Simpson (från London) och WALLE som kommit ändå från Sverige för några dagar i the UK. Vi strosa runt på Londons tomma lördagskväll-gator, gick på gudstjänst i HTB (Holy Trinity Brompton), kolla på dinosaurier och celler på Natural History Museum och hade det allmänt härligt tillsammans. 
 
Imorgon är jag leeeeedig!! Ska handla mat, gå o se "Les miserables", kanske vädra mitt rum och hälsa på Holly och de två finaste små barnen i världen (än så länge..mina har ju inte kommit än :P )
Vad ska ni göra imorrn?
 
this is me signing out for today
R

I'm back!

Schalloo!! 
Nu har jag vart tillbaka i England i en vecka. Julen hemma i Sverige har vart mkt trevlig med mkt mat och släktträffar, spelande på min näsflöjt som jag fick av en fin familj i Övik (troligtvis mitt års roligaste julklapp) och påskrivande av nyårslöfteskontrakt som har påföljande straff/belöning beroende på om man klarar hålla sina löften eller inte. Så 2013 har jag en del att ta tag i!
Blonda kusiner: :) 
 
julafton hos mormor. var fullt hus i år
 
Sandra Klang vad här o hälsa på i några dagar nu efter nyår. Mkt trevliga dagar må jag säga! Vi besökte York, käka mat hos alla möjliga människor, rakade en killes huvud, jobbade i ABC coffee shop och shoppade på rean. (jag satt mest på en stol och vänta :P)
Bild från den kallaste natten i 32 Beechwood view's historia! SVINIGTKALLT var det!!
 
i helgen har jag fått skypa men den här härliga familjen från Övik :) Habibi Marouki!!


Nu ska jag fortsätta läsa "The true measure of a woman" på min lediga måndagkväll.
 
Ha det gott! 
x
Rebbe

RSS 2.0