lyckan finns inte på flaska

Imorrn är det midsommar. Läste denna artikel i DN. Mycket sanning faktiskt.
http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/den-falska-lyckan-pa-flaska/
 
//R

...so we went busking

Hej!
Idag testade jag och min kompis James the medical student (det sista har typ blivit hans efternamn) på att va gatumusikanter ("buskers" för er som vill lära er ett kanske nytt ord i engelskan :P ). Vi drog ner till Leeds city och spelade sönder fingrar och sjöng för kung och fosterland i 2h mitt på gågatan. crazy fun aaaah!
 
Vi körde lite Swedish house maffia, Taylor Swift, I'm from Barcelona och "oh when the saints" och Voilá: 28nånting pund, en cd-skiva och en navelpiercing. Otroligt vad folk är generösa!
 
 
Efter ett tag blev duon en kvartett. Ruggigt nice att jamma loss med dessa båda herrar! :) En bra dag! 
 
 
KRAM!
 
 
 
 
 

latest news

senaste 2 veckornas nyhetsflöde i bilder: 
Läger i Redmire i Yorkshire dalarna (B E A U T I F U L) med 40 barn. Helt sjuka lekar och tävlingar för både barn och ledare, väldigt lite sömn, ingen dusch och härlig Jesus-stämning. Om du inte passade dig kunde du bli nominerad att bära "the pants of shame" eller "the moody pants" (megastora farfars-kalsonger). Vi ledare löpte även risk för att bli duschade i geggamojja om vi förlorade en tävling (se bild). 
 
  • Skrev på kontrakt i veckan för ett hus tillsammans med Esther (vänster) en av tjejerna jag ska bo med i höst. Sååå fint, helt nyrenoverat hus med 3 badrum, stora ytor och gästrum för de som kommer o hälsar på :P Behöver bara hitta nån nu som kan bo i mitt rum juli-augusti när jag är i Sverige.
  • Såg en häst mitt inne i Bradford city som bodde utanför ett lägenhetshus. Hängde där förra helgen med kompisar från London och Huddersfield. 
Var på den kristna kvinnokonferensen "Cherish" i Life Church. Bonda med Mayvess, 80+ som har levt större delen av sitt liv i Australien, hängde med mina gamla och nya homies från London och blev allmänt uppmuntrad och inspirerad. Du kvinna som läser detta kanske ska komma till konferensen i Leeds i 29-31Maj 2014?
 
Firade Sveriges nationaldag med fläskpannkaka, jordgubbstårta, chokladbollar, IKEA-glögg (I know...), tipsrunda och stövelkastning med några utav Stora Britanniens invånare. 
 
oså har det hänt massa annat oxå som jag inte har tid att skriva om nu. 
 
Vad händer i ditt liv?
 
x
Rebbe
 
 
 
 

RSS 2.0