ursäkta röran

Hej! 
Vi har levt i ett bombnedslag i 7 veckor. Sovit på golvet, haft kläder, böcker och bankkort samlade på hög i något hörn i rummet. Att hitta de saker man behöver har inte alltid varit lätt. Speciellt då vi delar på det mesta och kanske inte alltid lägger tillbaka grejerna på rätt ställe när man har använt dom. Här har vi försökt städa:
Men nu äntligen är det ordning! (därav detta fridfulla blogginlägg)
Efter 3,5 svängar till IKEA, (ja! seriöst!) 2,5h i telefonkö lyssnandes på ABBA, 2st hemleveranser av våningsängar (den första sängen vi fick och satte upp var det fel på, fast det upptäckte vi inte förrns sista biten skulle sättas i) så sover jag nu äntligen i en säng! Detta möbeltillskott genererade även till en allmän rensning och städning av resten av huset. Nu kan vi andas!
Bild på rum 2 där jag och Helen sover.
 
Var ute några timmar förra Lördagen efter Kidzklub och spelade musik i Leeds city. Så sjukt mycket folk. Jag glömmer hela tiden att det är en storstad jag bor i och inte Övik. Några kompisar kom och joinade och sjöng "Lean on me" eller gjorde gatugrafitti. Love the streets!
 
 
De sista veckorna i Woodhouse har varit härliga. Trots bråk på gatan, i grannhuset, poliser hit, poliser dit, brand i huset intill och massa annan soppa som inte kan sammanfattas i detta blogginlägg, så är det en fantastisk gata och område! Det känns så betydelsefullt på nått vis att bo och leva mitt i röran och utmanas i generositet och kärlek. Vi håller på att planera för en överraskningsfest för vår vän inte gör så mycket annat än att strosa omkring  i Woodhouse. Han har inga tänder men 24 kaniner och ser ut som en liten luffare men har ett hjärta av guld. Vi har gått runt och frågat den lokala pizzabutiken, bageriet, mataffären om de skulle kunna skänka mat, coca cola (hans favoritdryck) och annat till festen och alla ville va med!
Vilken community-feeling!
 
Nu ska helgen spenderas framför skrivbordet. Har sluttenta på Onsdag o sen så kommer Maria från Övik. 
VILKEN DUNDER-VECKA!
Peace!
/Rebbe
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria H

Ser supermysigt ut med våningssängen! Lycka till med plugget och festfixandet! Kram puss

2013-10-28 @ 09:22:42
Postat av: annelie

Hello!
En hälsning från Turkiet!
Solen skiner o himlen är blå.
Kramar mamma o pappa

2013-11-01 @ 15:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0